Kezdőlap
Felnőttek könyvtára

A könyvtárban helyben olvasható gyermekeknek szóló lapok:

Csodaceruza

http://csodaceruza.hu

Színes irodalmi magazin mindenkinek, aki szeret olvasni. Mesék, versek, könyvajánlók, könyvkritikák, interjúk minden számban. Rendszeresen hirdet pályázatokat, akciókat, táborokat.

 

Süni

http://www.dinaweb.hu/goncol-tmp/sunimagazin

A természet hangján - minden zöldfülű gyereknek

Szereted az állatokat, a virágokat, a kavicsokat? Gyere velünk, kalandozzunk együtt Földanyó birodalmában! Beszélő növények, bohókás állatok, életre kelt kőzetek mesélnek magukról, és arról a világról, amit rajtuk kívül csak kevesen ismerhetnek - hiszen nem mindenki ért a madarak, a fák vagy a sziklák nyelvén! Itt minden élőlény (és élettelen képződmény) izgalmas, értékes teremtmény, akit érdemes megismerni, megszeretni - és megvédeni. Érdekes írások, gyönyörű fotók, játékok, rejtvények! Mese, varázslat minden oldalon az ezerarcú természetről.

 

Tücsök

http://www.tucsok.sk

Magazin óvodásoknak és kisiskolásoknak. Szlovákiában megjelenő magyar nyelvű lap. Témái: versek, mesék, rejtvények, fejtörők, környezetvédelem, barkácsolás és kertészkedés. Tenni-venni szerető, ügyeskedő gyerekeknek ajánljuk! Havonta megjelenő kiadvány.

 

A könyvtárban helyben olvasható ifjúsági lapok:

Bravo

http://neon.hu/bravo

A BRAVO fiataloknak szóló havi magazin a hazai és külföldi sztárvilág híreiről, pletykáiról. A lapban mindig megtalálhatók a legfrissebb moziajánlók és hitlisták is, illetve a gyűjtők nagy örömére poszterek és óriásposzterek a kedvenc sztárokról.

 

Bravo Girl

http://neon.hu/bravo_girl

A BRAVO Girl! havonta megjelenő lánymagazin, ami „fiatal felnőttként” szól az olvasókhoz. Egy csajmagazinhoz hűen itt sem hiányozhatnak az összeállítások és tanácsok a divatról, a szépségápolásról, illetve fontos szerepet kapnak a különböző témájú tanácsadások.

 

IM

http://neon.hu/magazin/im

Az IM havonta megjelenő minőségi glossy csajmagazin, annak elengedhetetlen témáival, mint divat, szépségápolás, sztárok, szerelem, párkapcsolat és az olvasók által beküldött Real-life sztorik.

 

Popocorn

http://www.popcorn.hu

A 18 éve népszerű ifjúsági magazin célja elsősorban a szórakoztatás.